• In-Spire (map)
  • Bølerveien 375,
  • 1827 Hobøl

I dette kurset lærer du å kjenne igjen spiselige planter og hvordan å tilberede de på flere forskjellige måter som deilig og næringsrik mat!

Céline har sanket ville vekster til matlaging i mange år. Hun har lært fra en gammel mann, på tur med en venn, en herbalist, utstillinger av spiselige planter i byen og ifra bøker…

Dette er pasjonen hennes og hun synes det er gøy og spennende at naturen tilbyr «gratis» mat som er 5 ganger rikere på næring enn dyrkede planter.

Som kreativ kokk bruker hun ville vekster året rundt. De er mest tilgjengelig på våren, når det er små og ferske, men i kurset viser hun teknikker for hvordan å konservere de til bruk for resten av året.

I kurset vil vi først ta en tur i hagen og i naturen som ligger rett utenfor huset. Vi vil se, lukte, smake og lære å kjenne igjen hva som er spiselig. Det er faktisk veldig mange planter, til og med ugress, som er spiselige og smakfulle!

Etter turen går vi inn på kjøkkenet til Céline og lager oppskrifter med vekstene vi har sanket. Det vil også bli anledning for å smake andre godsaker som hun produserer.

Kursdeltakerene får ettersendt et hefte med alle oppskriftene og liste med alle plantene som vi har lært om.


Pris: 750,-


Bindende påmelding før 21/05 betales til konto 2320.16.59558.

eller VIPPS til 934 75 834

Merk med VILLEVEKSTER 2405 ANTALL og DITT TLF NUMMER

Ved avmelding betales halvparten av beløpet tilbake.

celine.battedou@hotmail.fr,

934 75 834