• Sjue gård (map)
  • 58 Vassåsveien
  • Hof, Vestfold, 3090
  • Norway

Vi håper dere har hatt like mye glede av vannkefir, ingefærøl og kombucha i sommer som det vi har hatt. Det bobler og koker, hopper og spretter i glass her på gården og det er ekstra gøy når en kan plukke gosaker fra egen hage.
 
August er tiden for å høste grønsaker og frukt og hva er vel bedre enn å fermentere disse så en kan ha smakfulle og sunne godsaker utover høsten og vinteren. Vi får igjen besøk av Cèline Battedou  tirsdag 21. august kl. 18.00-21.00 og denne gangen vil lære bort flere tradisjonelle teknikker som ekte surkål, kimchi, fermenterte grønnsaker og sitron. Vi får også smake på de ulike retter og grønsaker.
 
Vi har fått med oss Rosnes Gårdsdrift i Sande som driver med økologiske grønsaker. Til vanlig leverer de kun til Coop og ikke direkte til kunde, så dette blir en god anledning til å sikre seg førsteklasses økologiske varer til en god pris.
 
På veggene i Hønsehuset henger kunstutstillingen «Kulturlandskap i Norge» og i baren selges ferskbrygget kaffe, urtete mm.
 
Høres dette fristende ut kan du sende oss en mail med påmelding. Kursavgift er kr 550,- pr person og husk ta med noen små glass for startkultur.
Kursavgift må betales til vår konto: 1210.30.59524 eller vipps til 90522905 senest en uke før kursstart, faktura kan sendes til de som ønsker.
(Kursavgift refunderes ikke ved avmelding).
 
Vi ønsker dere en fortsatt fin sommer og velkommen til kurs.