hjerte for deg.jpg
Hendelser.jpg
Celine.jpg
kontakt.jpg
hjerte for deg.jpg

FOR DEG


SCROLL DOWN

FOR DEG


Hendelser.jpg

HENDELSER


HENDELSER


 
 
Celine.jpg

OM


OM


Hei! Jeg er Céline, en 29 år ung fransk kvinne bosatt i Norge, nærmere bestemt Østfolds skoger, sammen med min familie. 

Jeg har vært en ivrig spirer i mer enn ti år! I begynnelsen tok jeg spirene med meg overalt; til middager hos venner (hvor det alltid var noen som var interessert i å høre mer om dem!), og til og med på en ukes-tur til Santiago de Compostella, hvor de sammen med ville vekster utgjorde min hovedkilde til mat. Etter å ha jobbet med spirene i tre år i Frankrike, har jeg i 2015 startet å spre dem i Norge. Og for et perfekt land for spiring!! 

Som kokk har jeg med meg min franske kulinariske bakgrunn og min kreativitet. Dette gjør hver rett jeg tilbereder velsmakende og unik! Du vil bli fornøyd og inspirert av maten jeg lager. Og vet du hva? Det er ikke bare sunt, det er også laget spesielt til deg, for akkurat dette øyeblikket! Det betyr at jeg aldri vil lage den samme retten igjen, så: Nyt det, og be om oppskriften med en gang, ellers glemmer jeg den og lager noe nytt i morgen! 

Det hadde blitt for mye å skrive om alle aspektene i min livsstil her, så i stedenfor inviterer jeg deg til å ta del i mer av disse gjennom In-Spires aktiviteter. 

Jeg vektlegger egenkjærlighet og verdighet i eget liv, som følgelig skaper respekt for naturen og planeten. Alt henger sammen.

 

kontakt.jpg

KONTAKT


KONTAKT


 

Ta kontakt her:

 
 
Navn *
Navn
 

 
 

Bølerveien 375, 1827 Hobøl